Laine ja Kurtti Vaahteraliigaan

Share this:

Rovaniemi Nordmenin pelaajat Roni Laine ja Oskari Kurtti siirtyvät ensi kaudeksi Vaahtera liigan Kuopio Steelerssiin. Kuopio voi olla tyytyväinen hankintoihinsa.

Kumpikin pelaaja näytti edellisellä kaudella kuuluvansa Nordmenin puolustuksen takakentän parhaimmistoon ja että taitoa riittää paljon isompiin ympyröihin. – Hyvien joukkuekavereiden menetys tuntuu mutta pitää olla iloinen jätkien ja koko seuran puolesta. Kun meidän pelaajat saa kiinnostusta isommista seuroista kertoo vain siitä, että asioita on seurana tehty oikein. Eivätkä kaksi aiempaa tappiotonta kautta ole olleet vahinkoja.

Maksuton kokeilukurssi alkaa

Uusia innokkaita kokeilijoita otetaan taas vastaan Ounashallissa. Nyt Kuopioon siirtyvä Roni Lainekin tuli mukaan juurikin kokeilukurssin kautta. Ronista kasvoi Nordmen valmennuksessa parissa vuodessa pääsarjatason pelaaja. Kurssi antaa hyvät eväät aloitella pelaamista seurassa. Kurssille ovat tervetulleita kaikki 15 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat. Mitään varsinaista yläikää ei ole. Kannattaa tulla rohkeasti kokeilemaan, seurassa on mahdollista harrastaa jenkkifudista monin eritavoin eikä mukaan hyppäämistä kannata empiä turhaan. Kaikille löydetään mahdollisuus harrastaa lajia oman tasonsa mukaan.

Pelaajia myös muualta

Oskari Kurtti tuli meille kaudeksi 2018 mukaan Oulusta. Tuolla kaudella Kurtti pelasi meillä farmi sopimuksen kautta. Pari tappiotonta kautta Nordmenissa sai useammankin seuran isommista liigoista kiinnostumaan pelaajasta. Nordmenin toiminta on ollut nousu johteista ja vie eteenpäin seuraa ja sen pelaajia. Meillä on todella hyvä valmennus ja harjoittelu olosuhteet huippu luokkaa. Ounashalli mahdollistaa lajin talviharjoittelun erinomaisesti. Emmekä malta olla mainostamatta, että Rovaniemi on opiskelijakaupunki yliopistoineen ja ammattikorkeakouluineen. Lisäksi alueen matkailu työllistää hyvin ja työvoima pula alalla on todellinen. Kun kaipaat pelaamiseesi uusia tuulia ja kasvaminen ja kehittyminen jenkkifudiksessa kiinnostaa niin ota rohkeasti yhteyttä.

-Teemu Nätynki, General Manager – Rovaniemi Nordmen

Share this:

Comments are closed.