Hyvinkää Falcons ja Rovaniemi Nordmen solmivat farmisopimuksen kaudelle 2020

Share this:

Falcons ja Nordmen allekirjoittivat ennätyksellisen farmisopimuksen

Pelaajahankintojen lisäksi Rovaniemi Nordmen vahvistaa tulevan kauden edustusjoukkuettaan farmisopimuksella Hyvinkää Falconsin kanssa. Falcons pelaa kaudella 2020 II-divisioonassa. Farmijoukkueiden lähes 800 kilometrin välimatka on ennenkuulumaton, mutta molemmat osapuolet ovat kuitenkin tyytyväisiä sopimukseen, eivätkä usko matkan tuottavan ongelmia. Suurin osa kesän peleistä pelataan kuitenkin lähempänä Hyvinkäätä kuin Rovaniemeä.

Varapuheenjohtaja Robbie Patterson kertoo tunnelmista sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen:

“Olemme innoissamme farmisopimuksesta Hyvinkää Falconsin kanssa. Vaikka välimatka joukkueiden välillä on kaikkien aikojen pisimpiä, uskomme että yhteistyö Falconsin kanssa sujuu kaikin puolin hyvin. Hyvinkäällä on ollut jo vuosia ihailtava junioritoiminta, ja heidän pelaajiansa on nähty aina maajoukkueessa ja Vaahteraliigassa asti. Falcons oli heti yhteistyöhaluinen niin kuin mekin, joten koemme että tämä oli voitto molemmille osapuolille.”

Teemu Nätynki (GM, Rovaniemi Nordmen) avaa farmisopimusta seuraavasti:

“Ajatus farmijoukkueesta peräti Hyvinkäällä asti voi tuntua aluksi hullulta. Jonkun mielestä lähempääkin olisi löytynyt, mutta se ei olisi tukenut meidän ajatusta siitä, mihin farmia tarvitaan. Siellä on tarpeeksi iso rosteri ja he voivat antaa parempia pelaajia meidän käyttöön koska tavoitetta nousuun ensi kaudelle ei ole. Lisäksi pitkille pelimatkoille voi osalla olla haasteellista lähteä niin näin voimme tukea toisiamme vieraspeleissä tarvittaessa.”

Rovaniemi Nordmenin avoin alkeiskurssi pyörii Ounashallilla torstaisin ja sunnuntaisin klo 20-22 aina jouluun asti.
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *